Termeni si conditii de utilizare a site-ului VedeteTV.ro


1. Introducere:

Folosirea acestui site se face numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate si a altor notificari aparute in cadrul VedeteTV.ro. In caz de neacceptare si de nerespectare a conditiilor, persoanele respective nu au permisiunea de a accesa si de a folosi serviciile oferite de acest site VedeteTV.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.


2. Reguli de utilizare

Utilizatorii site-ului sunt obligati sa respecte urmatoarele conditii:

- Nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul sau informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.
- Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti. Nu se vor admite date ce nu le apartin autorilor.
- Nu vor incarca virusi, scripturi sau alte programe de acest gen
- Nu vor oferi informatii false asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii

NOTA: Pentru o calitate cat mai buna a serviciului toate datele adaugate sunt verificate periodic de administratorul site-ului VedeteTV.ro, iar daca acestea incalca termenii si conditiile de mai sus vor disparea de pe site.


3.Disclaimer

Firma care reprezinta VedeteTV.ro si realizatorii acestui site nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de stricaciune sau paguba de nici un fel care are sau pare a avea legatura cu site-ul sau cu continutul sau (aici sunt incluse daunele morale sau fizice, pierderea de date, venit sau profit, pierderea, stricarea sau alterarea bunurilor aflate in proprietatea dvs. precum si conflictele de orice natura cu terti).

Sectiunile aflate in cadrul cuprinsului editorial prezinta punctele de vedere personale ale editorilor / vizitatorilor. Copyright-ul acestor materiale apartine autorilor. Reproducerea integrala sau partiala fara consimtamantul acestora se pedepseste conform legilor in vigoare. Se precizeaza ca articolele postate in sectiunile Barfe si Fantezii de pe VedeteTV.ro constituie un pamflet si trebuie tratate ca atare, persoanele sau faptele prezentate in aceste articole neavand nicio legatura cu realitatea.

Sectiunile Vedete si Poze/filme sunt realizate fie pe baza informatiilor cu caracater public, preluate de pe site-urile oficiale ale persoanelor publice respective, fie pe baza materialelor puse la dispozitie de catre acestea in mod direct sau prin reprezentanti. Raspunderea pentru continutul acestor rubrici le revine exclusiv persoanelor in cauza.

Comentariile existente la diversele materiale de pe site, prezinta exclusiv punctul de vedere al autorilor acestora, echipa VedeteTV.ro neavand nici un amestec in redactarea continutului lor. De aceea, noi, echipa VedeteTV.ro nu putem fi trasi la raspundere pentru nici o infractiune, conflict sau neintelegere rezultate din publicarea in rubricile respective. Copyright-ul acestor materiale apartine autorilor. Reproducerea integrala sau partiala fara consimtamantul acestora se pedepseste conform legilor in vigoare.

Adresele de email de pe care ne scrieti si continutul acestora NU sunt publice. Ele sunt si vor ramane private, deci puteti sa va simtiti in siguranta sa ne scrieti. Astfel ne faceti un mare serviciu, ajutandu-ne sa ne facem o privire de ansamblu asupra vizitatorilor nostri.


4. Copyright

Acest site, numele sau si tot materialul inclus cu exceptia resurselor din sectiunile "Vedete", "Poze / filme" este copyright © ARHEXIM SRL (toate drepturile rezervate).

Materialele sunt destinate uzului personal. Copierea sau folosirea acestora in orice alt scop se pedepseste conform legilor internationale in vigoare. Continutul acestui site nu poate fi folosit in scopuri comerciale, vandut sau inclus in orice alt material sau publicatie comerciala sau necomerciala decat cu acordul scris al autorilor


VedeteTV.ro

Vedete dezbracate de secrete:

contul tau
cauta vedete
poze si filme
stiri  |  barfe  |  fantezii
Despre noi

VedeteTV.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri

VedeteTV.ro va recomanda:

Detailing tapiterie auto Bucuresti
Cadouri Tari

adauga si site-ul tau aici!
Newsletter

Vrei sa primesti ultimele noutati? Introdu mail-ul!

dezabonare
Copyright © 2010-2020 VedeteTV.ro by HTD. Toate drepturile rezervate

 
Nu esti logat!  (ai acces limitat pe site)

Login   |   Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Cauta pe VedeteTV.ro
 
cautare avansatanou!  profile vedete  /  profile membri cautari populare
Home Vedete fara secrete Stiri mondene Barfe si cancanuri
Adauga materialele tale!
Stii tot ce misca in lumea vedetelor?

Ai poze / filme cu o vedeta sau vrei sa propui stiri barfe sau fantezii cu vedetele tale preferate?

Alege vedeta: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #