Simona Gherghe nu va mai prezenta "Acces Direct"

5884 VIZUALIZARI

Dupa ce a fost gazda emisiunii tuturor posibilitatilor, in care ne-a uimit cu subiecte mai mult sau mai putin mondene, Simona Gherghe a decis sa paraseasca show-ul Acces Direct.

De-a lungul timpului a fost taxata atat de oameni din televiziune cat si de CNA datorita reportajelor penibile pe care le-a prezentat in emisiune. A avut invitati dintre cei mai "interesanti" si a dezbatut probleme mai mult sau mai putin penibile pana cand si-a dat seama ca acest gen de emisiune nu este ceea ce isi doreste.

Simona Gherghe le-a spus sefilor din Antena 1 ca vrea altceva. Nu se stie inca ce emisiune va prezenta sau daca va porni un proiect noua, insa clar nu o vom mai vedea la Acces Direct.

ADAUGAT DE carina  /  luni, 15 apr 2013


comentarii ( 1 )   Posteaza un comentariu

 
13-01-2014 19:11 de xx

Poate face o emisiune despre oamenii care nu mai pot plati retele la creditele luate din banci si ma va ajuta si pe mine :Buna ziua,Cu deosebit respect indraznesc sa va rog in a ma ajuta sa vand un teren pentru a achita un credit de 80.000 eur .

Stiu ca multi dintre dumneavoastra a-ti avut probleme cu creditele si le-ati rezolvat ,de aceea doresc sa ma ajutati sa rezolv aceastra problema intucit am ajuns la disperare . Pina acum am avut sprijinul parintilor( au decedat-comotie cerebrala ), aveam si eu servici , iar acum traim dintr-un singur salariu al sotului 3 persoane ( copilul , sotul si eu ) .Din pacate nu ne mai permitem sa platim si rata la banca . Grav este ca am ipotecat casa si suntem in prag de executare silita . Mentionez ca am mers la banca pentru a schimba ipoteca , a reesalona sau orice era posibil cu privire la credit si nu am gasit solutii.

Va transmis in atasament daca-mi dati o adresa de e-mail,schita cadastrala si fotografii ,referitor la terenul pe care doresc sa-l vand .

Terenul de 10.442 mp este livada cu meri (mai sunt lipsa pomi deoarece s-au uscat ) la sosea asfalt , deschidere 50m , intre timp s-a facut instalarea conductei de gaze si apa , deci se poate face racordul la apa, gaze , curent , net , 500 m de la soseaua Campulung -Pitesti .Terenul beneficiaza de cadastru, sunt unic proprietar , se poate parcela in cazul in care doresc 2-3 cumparatori ,,,,si ce mai considerati dvs. va rog sa ma intrebati .........

Va rog sa ma sprijiniti sa obtin 8 eur / mp , pentru acesta .Mai am un teren in centrul Draghiciului , langa padure,4 km de la sosea Campulung -Pitesti 15.000 mp si 5.000 mp despartiti de un ,,valcel" . Pe acesta am cerut 3 eur negociabil ,, las la 2 eur " . La terenurile de 15000 si 5000 nu am cadastru dar tot unic proprietar sunt ,TAXA DE SUCCESIUNE AM FACUT-O , pot sa-l fac cadastru.Pentru toate , zona este linistita se poate construi o ferma , un complex de cabane , sau ........idei aveti dvs.Va rog foarte frumos , deoarece am un credit la banca pe care nu mai stiu cum sa-l achit ,iar eu sper ca o sa ma sprijiniti .Pe site-uri l-am mai publicat dar degeaba ,, tot vorba ,, din gura-in - gura " ..Tel : 0726565632
VedeteTV.ro

Vedete dezbracate de secrete:

contul tau
cauta vedete
poze si filme
stiri  |  barfe  |  fantezii
Despre noi

VedeteTV.ro este un produs HTD.

prezentare
termeni si conditii
publicitate
contact
Parteneri

VedeteTV.ro va recomanda:

Detailing tapiterie auto Bucuresti
Cadouri Tari

adauga si site-ul tau aici!
Newsletter

Vrei sa primesti ultimele noutati? Introdu mail-ul!

dezabonare
Copyright © 2010-2020 VedeteTV.ro by HTD. Toate drepturile rezervate

 
Nu esti logat!  (ai acces limitat pe site)

Login   |   Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Cauta pe VedeteTV.ro
 
cautare avansatanou!  profile vedete  /  profile membri cautari populare
Home Vedete fara secrete Stiri mondene Barfe si cancanuri
Adauga materialele tale!
Stii tot ce misca in lumea vedetelor?

Ai poze / filme cu o vedeta sau vrei sa propui stiri barfe sau fantezii cu vedetele tale preferate?

Alege vedeta: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #